Scientology nieuwjaarsfeest: Het vieren van een Expansief Verleden, het inluiden van 2024 en een Grenzeloze Toekomst

Scientology nieuwjaarsfeest: Het vieren van een Expansief Verleden, het inluiden van 2024 en een Grenzeloze Toekomst
Scientology 2023-2024 Nieuwjaarsviering in het Auditorium van de Shrine

Het bouwen van een Betere Wereld. Prestaties en Initiatieven Onthuld. De wereldwijde impact van Scientology in 2023.

BRUSSEL, BELGIË, 8 januari 2024 /EINPresswire.com/ — In het hart van Los Angeles, waar de lichten van de roem vaak grote evenementen verlichten, was het Shrine Auditorium onlangs gastheer voor een unieke viering waarbij meer dan 6.500 Scientologen en gasten bijeenkwamen voor de Scientology Nieuwjaarsviering op 31 december 2023. Het evenement, geleid door de heer David Miscavige, de kerkelijke leider van de Scientology religie, was een groots eerbetoon aan een ongekend jaar van wereldwijde expansie en een opwindende lancering naar een toekomst van grenzeloze horizonten in 2024.

Het Shrine Auditorium barstte uit van de lichtjes en vrolijke melodieën toen het publiek vol spanning een buitengewoon openingsconcert bijwoonde met een reeks getalenteerde artiesten van over de hele wereld. Het meest memorabele moment van de avond was echter de toespraak van de heer Miscaviges, die de essentie van een Scientology geïnspireerde nieuwjaarsviering prachtig weergaf.

De grootsheid van de avond werd geëvenaard door de indrukwekkende prestaties van de Kerk in het afgelopen jaar, waarbij haar aanwezigheid werd gemarkeerd door wereldwijde humanitaire initiatieven.

Met name de wereldwijde vrijwilligers van de kerk hebben 10 miljoen uur hulp geboden, waarmee ze lof ontvingen van gerenommeerde organisaties als het Amerikaanse Rode Kruis, het Australische nationale parlement, het Britse Lagerhuis, de religieuze feestkalender van de stichting van de Spaanse regering en vele andere, met in totaal meer dan 3000 onderscheidingen en erkenningen.

De invloed van de Kerk ging verder dan humanitaire inspanningen en bereikte miljoenen mensen via het Scientology Netwerk, dat meer dan 130 industrieprijzen ontving voor uitzendingen en sociale verantwoordelijkheid. Het online Scientology universum beleefde een golf van nieuwsgierigheid, met elke twee minuten een inschrijving voor een online cursus, wat leidde tot een opmerkelijke 1,2 miljoen voltooide cursussen.

Wat misschien wel de grootste toekomst tot nu toe voorspelt, is de bouw van 5 miljoen vierkante meter op vijf continenten, met als doel de wereldwijde aanwezigheid van Scientology te verdubbelen. Deze fysieke uitbreiding weerspiegelt de toewijding van de kerk om technologieën te bieden die de beschaving verheffen.

De heer Miscavige ging in op een wervelwind van prestaties die de toepassing van de technologie van grondlegger L. Ron Hubbard in verschillende sectoren lieten zien. De Association for Better Living and Education (ABLE) ging drugsmisbruik, analfabetisme, immoraliteit en criminaliteit tegen, met verhalen uit Italië, Nederland en Portland, Oregon, die opmerkelijke successen lieten zien in het afkicken van verslaafden, het verbeteren van onderwijs en het terugdringen van criminaliteit.

Het World Institute of Scientology Enterprises (WISE) verspreidde Administratieve Technologie voor het overleven en bloeien van groepen door verhalen uit Australië, Hongarije en Zuid-Amerika onder de aandacht te brengen. Deze verhalen illustreerden hoe bedrijven bloeiden, economieën werden versterkt en industrieën nieuwe hoogten bereikten door de toepassing van Hubbard’s Administratieve Technologie.

De International Hubbard Ecclesiastical League of Pastors (I HELP) en Scientology Missions International (SMI) lieten inspirerende verhalen zien uit Taichung, Taiwan, Tsjechië en Modena, Italië, waar Scientologen bijdroegen aan het creëren van een betere toekomst voor hun samenleving door het oprichten van Ideale Groepen, Missies en Organisaties.

Het hoogtepunt van de viering was de aankondiging van de heer Miscavige over de voltooiing van de bouw van gloednieuwe Ideale Organisaties in Austin, Texas, Del Valle, Mexico en Chicago, Illinois, die in de eerste twee maanden van 2024 geopend zullen worden. Deze monumentale prestatie onderstreept de toewijding van de kerk aan het uitbreiden van haar fysieke aanwezigheid en het bieden van een spiritueel toevluchtsoord voor gemeenschappen over de hele wereld.

Als grote finale werden de aanwezigen getrakteerd op een preview van de Scientology boodschap die in première ging tijdens Super Bowl LVIII – een uitnodiging voor mensen om hun nieuwsgierigheid te bevredigen en het antwoord op de vraag te ontdekken: Wat is Scientology? In zijn slotboodschap nodigde de heer Miscavige iedereen uit om na te denken over de opmerkelijke reis en het tijdloze moment in de geschiedenis waar ze nu deel van uitmaakten. Het Shrine Auditorium barstte uit in een show van lichtjes, confetti en vrolijk gezang – een levendig symbool van het begin van een succesvol en grenzeloos 2024.

Samengevat was de Scientology Nieuwjaarsviering niet zomaar een gelegenheid; het was het bewijs van de toewijding van de kerk om de wereld te verbeteren op een schaal die spiritueel vooruitgaat en een toekomst omarmt die gevuld is met eindeloze mogelijkheden.

Een aantal nieuwsberichten die plaatsvonden in Europa of door het Europese kantoor van de Kerk:

ScientologyEU Newsroom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *